Truckwash

Voor een professionele truckwash schakelt u Basiq Truckcleaning in! Via een uniek mobiel concept kunnen wij iedere vrachtwagen, bestelbus of bedrijfswagen in heel Nederland schoonmaken, wassen en reinigen. Maak gebruik van het unieke mobiele wasstraat concept, waarbij wij naar uw trucks toekomen. Naast onze mobiele truckwash, kunt u ook terecht bij een van onze 3 vaste locaties. Deze locaties zijn gunstig gelegen pal naast de afrit te Echt, Hoogeveen en Amsterdam. De truck wash wasstraten zijn voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat. Schoon is pas echt schoon met de truckwash van Basiq Truckcleaning.

Wasstraat voor ieder groot voertuig

Basiq Truckcleaning verzorgt het reinigen van ieder groot voertuig. In onze mobiele wasstraat, ook wel truckwash wasstraat genoemd, kan vrijwel ieder voertuig terecht. Denk hierbij niet alleen aan een vrachtwagen, maar ook ieder soort bedrijfswagen, trailer, caravan of zelfs die grote Dodge Ram die niet in de 'normale' wasstraat past. Na een bezoek aan de truckwash weet u zeker dat uw wagenpark weer zal blinken als nooit tevoren.

Hoe werkt onze mobiele truckwash?

Basiq Truckcleaning hanteert een vaste aanpak wanneer het aankomt op het reinigen van vrachtwagens en andere voertuigen. Hierbij hanteren we bij zowel de mobiele als de 'normale' truck wash dezelfde werkwijze, waarbij de onderverdeling wordt gemaakt tussen binnenzijdes en buitenzijdes:

Buitenzijdes

Bij het reinigen van buitenzijdes bij truckwash wordt gelet op een aantal onderdelen. Denk hierbij aan het afspuiten en infoamen van chassis en lakdelen. Waar nodig worden smeerpunten bovendien ontvet en wordt er met speciale aandacht gekeken naar aluminiumdelen. Na reiniging wordt het voertuig grondig nagespoeld door middel van hogedrukreiniging.

Binnenzijdes

Op hygiënisch vlak is de binnenzijde net zo belangrijk als de buitenzijde. Ook dit onderdeel wordt niet overgeslagen tijdens de truckwash en geheel volgens de HACCP richtlijnen uitgevoerd. Het reinigen van de binnenzijde delen wij dan ook op in vier onderdelen: Voorreiniging, reguliere reiniging, na reiniging en desinfectie. Tijdens de voorreiniging wordt grofvuil verzameld en afgeladen, maken wij de vloer bezemschoon en spuiten wij zowel vloer als wanden schoon met water. Vervolgens wordt de gehele binnenzijde tijdens de reguliere reiniging van onder naar boven beneveld met Nerta Sky WE 64. Tijdens de nareiniging wordt al het vuil weggespoten met de hogedrukspuit. Overtollig water wordt daarbij verwijderd met een hygiëne vloertrekker. Tot slot van de truckwash wordt de gehele binnenzijde gedesinfecteerd met desinfectiemiddel Sanosept.

Vrachtwagen wasstraat voor maatwerk

Uiteraard kunt u onze (mobiele) vrachtwagen wasstraat ook voor maatwerkoplossingen inschakelen. Heeft u bepaalde hygiënische eisen waaraan uw wagenpark dient te voldoen? Wij denken graag met u mee; voor een truckwash op maat draaien onze professionals hun handen niet om. Neem daarom direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op