Truck wash

HACCP reinigingen

Bij transport van levensmiddelen is hygiëne van groot belang.

Wij reinigen en desinfecteren naar wens uw bedrijfswagen daarom ook inwendig.

De wagens worden van binnen eerst gereinigd met heet water en schuim, vervolgens nagespoeld en daarna gedesinfecteerd. Een tweede spoeling volgt waarna de wagen grondig gedroogd wordt.

Basiq Cleaning desinfecteerd volgens de HACCP normen.

 

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen

Truck wash

Truckwash op locatie Amsterdam

Anytime, Anywhere

 

De mobiele truckwash van Basiq Cleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Geen lange wachttijden bij vrachtwagen wasstraten en geen vaste contracten. Ultieme flexibiliteit voor een scherpe prijs! Een schone vrachtwagen staat immers voor professionaliteit en zorgvuldigheid.

 

Truck wash

Truckwash Echt

Voor een professionele Truckwash schakelt u Basiq Cleaning in! Naast onze mobiele Truckwash, kunt u ook terecht bij een van onze 2 vaste locaties. Deze locaties zijn gunstig gelegen pal naast de afrit te Echt en Hoogeveen. De Truckwash wasstraten zijn voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat. Schoon is pas echt schoon met de Truckwash van Basiq Cleaning.

Ook voor bijzondere voertuigen kunt u bij ons terecht!

Truckwash

Voor een professionele Truckwash schakelt u Basiq Cleaning in! Naast onze mobiele Truckwash, kunt u ook terecht bij een van onze 2 vaste locaties. Deze locaties zijn gunstig gelegen pal naast de afrit te Echt en Hoogeveen. Deze truckwash wasstraten  zijn voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat.

Schoon is pas echt schoon met de Truckwash van Basiq Cleaning.