Basiq Cleaning toont dat 10 jaar ‘’niet lullen, maar poetsen’’ loont

Basiq Cleaning is dé specialist op Truckwash gebied. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Roy Heessels. Naast zijn fulltimebaan reed Roy in de avonden naar klanten, met de borstels uit het dak van zijn Renault Twingo, om trucks schoon te maken op locatie. Zijn motto? “Niet lullen, maar poetsen”.

Een totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Twaalf jaar later blijkt dat dit motto z’n vruchten heeft afgeworpen: van een eenmanszaak aan huis met één klant groeide Basiq Cleaning uit tot een allround reinigingsbedrijf met zo’n 75 medewerkers en vestigingen in Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam. Bijzondere specialisaties van Basiq Cleaning zijn de mobiele truckwash en de 3 vaste truckwash locaties gunstig langs de snelweg gelegen te Echt, Hoogeveen en Amsterdam. Hiermee wordt een landelijke dekking gecreëerd op truckwash gebied. Flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit staan hier voorop, en het schoonmaken gebeurt áltijd duurzaam en milieuvriendelijk.

 


 

Foto van Roy

Roy

Heessels

Als eigenaar van Basiq Cleaning zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

Foto van Marina van Kempen

Marina van Kempen

Ik loop al een tijdje mee binnen Basiq Cleaning en ben verantwoordelijk voor het financiële en administratieve gedeelte voor vestiging Breda en Hoogeveen. Ook het ''moederen'' wordt door het team als een van mijn taken gezien 🙂

Foto van Mariska van Kempen

Mariska van Kempen

Onlangs ben ik gestart binnen een nieuwe functie verspreid over vestiging Oisterwijk en de wasstraat in Echt. Zowel het financiële als het administratieve gedeelte vallen onder mijn taken. Ook neem ik een stukje planning en P&O waar.

Foto van Rudolf Figeland

Rudolf Figeland

Ik ben dagelijks op de werkvloer te vinden om nieuwe mensen in te werken en het vaste personeel op scherp te houden zodat de kwaliteit constant gewaarborgd blijft. Ook het contact met onze klant onderhoud ik, dit vind ik een van de leukere facetten binnen mijn functie!

Foto van Johan Verwoert

Johan Verwoert

Door de overname van Biesebos ben ik sinds januari lid geworden van de Basiq Cleaning familie! Ik heb een gecombineerde functie planning en ondersteuning P&O, afgewisseld met Truckwash op locatie. Iedere dag is anders en dat maakt deze functie nooit saai!