HACCP reinigingen

Bij transport van levensmiddelen is hygiëne van groot belang.

Wij reinigen en desinfecteren naar wens uw bedrijfswagen daarom ook inwendig.

De wagens worden van binnen eerst gereinigd met heet water en schuim, vervolgens nagespoeld en daarna gedesinfecteerd. Een tweede spoeling volgt waarna de wagen grondig gedroogd wordt.

Basiq Cleaning desinfecteerd volgens de HACCP normen.

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen

    

Basiq Truckcleaning is ook live!

Yes, we zijn live met onze nieuwe website(s)!!

De afgelopen jaren zijn onze diensten flink uitgebreid. Waar we zijn begonnen met Truckwash op locatie, ontzorgen we onze klant inmiddels in een veel breder vakgebied. Denk hierbij aan Gevelreiniging, Dakcoating, Impregneren en ander specialistisch vakwerk! Voor elke situatie hebben wij ongetwijfeld een passende oplossing.

Om het overzicht te behouden voor onze klanten hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan onze websites. Zo vind u op www.basiqgroup.nl al onze specialistische diensten en projecten. Als u geïnteresseerd bent in onze truckwash activiteiten neem dan een kijkje op www.truckcleaning.nl voor een totaaloverzicht kunt u nog steeds terecht op onze vertrouwde website www.basiq-cleaning.nl uiteraard hebben we deze wel in een nieuw jasje gestoken!