Mobiele truckwash, anytime, anywhere

De mobiele truckwash van Basiq Cleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Geen lange wachttijden bij vrachtwagen wasstraten en geen vaste contracten. Ultieme flexibiliteit voor een scherpe prijs! Een schone vrachtwagen staat immers voor professionaliteit en zorgvuldigheid.

Plan van aanpak mobiele truckwash

Wanneer het aankomt op het grondig reinigen van vrachtwagens hanteren wij voor de mobiele truckwash vrijwel dezelfde werkwijze als voor de reguliere truckwash. Lees daarom voor de inhoudelijke reiniging verder op de truckwash pagina.

Systemen en Digitalisering (vracht)wagenpark

In het afgelopen decennium is er veel veranderd op het gebied van technologie, maar iets wat onveranderd is gebleven is dat Basiq Cleaning de wensen van haar klanten centraal stelt. We hebben flink geïnvesteerd in professionele reinigingsapparatuur en –systemen, waarmee we onze klanten ondersteunen en zo efficiënt mogelijk kunnen werken. We willen dat onze klanten écht voordeel behalen. Dit doen we met een overzichtelijk online plan- en registratiesysteem: in een digitale klantenomgeving kan o.a. ingezien worden in hoeverre de gewenste was-frequenties en behandelingen behaald worden. HACCP-behandelingen zijn duidelijk zichtbaar per voertuig met de daarbij horende HACCP-certificaten die bij eventuele audits opgevraagd kunnen worden.

Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op