Biesebos Truckwash Bedrijven

Mobiele Truckwash op elke gewenste locatie!!

Biesebos Cleaning Services B.V. reinigt voertuigen op elke gewenste locatie in Nederland en voldoen aan alle milieueisen. Dankzij een efficiënte werkmethode en een eigen ontworpen was- en reinigingssysteem maken Biesebos tot een geschikte partner voor elke (potentiële) opdrachtgever.
Haar mobiele was-plateau’s die al sinds 1997 worden gebruikt voldoen aan de NEN 1734 en zijn KIWA gecertificeerd.

Alle bedrijfsvoertuigen zijn uitgerust met een olie- en vetafscheiders die aan de NEN 7089 eisen voldoen. De gebruikte reinigingsproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en vormen geen gevaar voor het milieu.

Alle medewerkers die dagelijks de voertuigen op locatie reinigen zijn uitgerust met tablets waarin alle kentekens van de opdrachtgevers zijn opgeslagen. Alle gewassen voertuigen worden hierin aangevinkt en opgeslagen. Aan het einde van de wasdag word er een lijst achtergelaten ter controle voor de klant. De facturatie gaat volledig geautomatiseerd en elke (email) factuur wordt voorzien van een gespecificeerde detailpagina.

Het werkgebied
Er word vanuit Provincies Drenthe (Hoogeveen) en Brabant (Breda) gewerkt en aangestuurd zodat er een totale landelijke dekking bestaat.

Gunstige Tarieven 
Elke klus is anders en vraagt aandacht, daarom streven wij ernaar om onze tarieven zo specifiek mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.
De kwaliteit en continuïteit zit in de prijs verrekend en kost u niets extra.

Het motto van Van de Biesebos; u stelt ons een vraag, dan krijgt u ook een passend antwoord.

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie of wilt u een offerte aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Truckwash Hoogeveen

Biesebos Truckwash Hoogeveen B.V. reinigt alle uiteenlopende voertuigen van een Truck, Camper, Caravan, personenauto tot een landbouwvoertuig.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van laadruimtes, zowel standaard reiniging als via de normen van HACCP waarbij men een certificaat ontvangt. Wij maken gebruik van een geregistreerd desinfectieproduct.
Elk voertuig word met Osmosewater gewassen en voordat men de wasstraat verlaat, komt er een Waxproduct over het voertuig. Het voordeel van wassen met Osmosewater is dat men nadien geen witte klakresten op het voertuig aantreft.

Non Contact Washing

Sinds juni 2016 zijn wij als eerste commerciële Truckwash in Nederland gestart met het wassen zonder borstels en machine, ook wel de Non Contact Washing genoemd. Dat wassen gebeurt via de Nano Techniek en is een zeer gewild product bij klanten die niet door een Truck of Carwash willen met hun voertuig.

Het is volledig krasvrij en er komen geen borstels en machine bij aan te pas. Het product is een diepte reiniger die het vervuilde oppervlak reinigt en de vervuiling tot diep in de poriën uit de lak verwijderd. Na enkele minuten van inwerking, wordt het volledig ingespoten voertuig alleen met een hogedrukspuit schoongespoten. Om de openstaande poriën te beschermen tegen allerlei soorten vervuiling, wordt er een beschermlaag aangebracht. Na het gehele wasproces zult u versteld staan hoe uw  lak van het voertuig is gaan glanzen. Resultaat is echt verbluffend….

Grootste voordelen:

✔ Glans versterkende eigenschap.

✔ Water, olie & vuilafstotend.

✔ Kleur herstellend.

✔ Prijs technisch & super interessant.

✔ Verkoop van producten vanuit onze shop.

Milieu en regelgeving

Nederland kent nu eenmaal veel regels en wetten, waaronder Milieu en preventie. Wij hebben er alle belang bij om het milieu te besparen, en gebruiken daarom producten die biologisch afbreekbaar zijn. Hiermee voldoen wij aan alle strenge wettelijke eisen.

Gunstige tarieven

Elke klus is anders en vraagt aandacht, daarom streven wij ernaar om onze tarieven zo specifiek mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De kwaliteit en continuïteit zit bij ons in de prijs verrekend en kost u niets extra.

Ons motto, als u ons niets vraagt, krijgt u ook geen passend antwoord.

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie of wilt u een offerte aanvragen, neem dan telefonisch contact op, wij staan u graag te woord.