Truckwash & Non Contact Washing Hoogeveen

Het Truckwash Team van Biesebos in de week van Truckstar 2016.

Truckwash

De Truckwash ligt op circa 1,5 kilometer van de Rijksweg A28 (afslag 27). De toegangsweg naar de Truckwash is tevens de rondweg door het industriegebied van Hoogeveen, en staat in verbinding met de Rijksweg A37. Chauffeurs kunnen vanaf de hoofdroute al bekijken of het druk is bij de truckwasstraat, waarna men bij drukte kan kiezen om via de rotonde te keren naar de rijksweg. Chauffeurs verliezen hierdoor nauwelijks kostbare tijd met omrijden.

Wasproces

Elke wasstraat heeft zijn eigen werkmethode, wij laten u vrij om te bepalen wat u van onze kwaliteit vind, ervaar onze service en eindresultaat na een bezoek aan onze Truckwash. Alle voertuigen worden compleet met Osmose-water gewassen en aan het eind van elk wasproces voorzien van een Wax-product. Het wassen met Osmose-water heeft als voordeel dat er geen witte kalklaag op ramen en spiegels achterblijven.

Laadruimte reiniging kunnen als Standaard en volgens de normen van HACCP worden uitgevoerd.

Wij zijn NAO gecertificeerd, voor de gehele Aardappel sector en Vervoerders.

Extra aandacht

Van de Biesebos besteed naast zijn drukke werkzaamheden ook veel aandacht aan mensen die moeilijk de arbeidsmarkt kunnen betreden door persoonlijke of lichamelijke beperkingen. Als kind speelde hij altijd met zijn buurjongetje die de Down Syndrome heeft. Zijn veelgezegde uitspraak is dan ook; wees blij met wat je hebt en bemoei en oordeel niet te snel over andere mensen.

Met omliggende scholen zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot diverse stageplaatsen voor zowel administratieve als chauffeurs opleidingen.